Ξενοδοχεία


Έχει δεσμευτεί μικρός αριθμός δωματίων στο ξενοδοχείο Ιλίσια για τις 25 και 26 Μαίου. Η δέσμευση ισχύει μέχρι την Παρασκευή 12 Μαίου. Το ξενοδοχείο Ιλίσια βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 25 , κοντά στην Πανεπιστημιούπολη, και υπάρχει πρόσβαση με συγκοινωνία προς την Πανεπιστημιούπολη.
Επικοινωνία: Τηλ. 210-7244051, Fax: 210-7241847, email: ilisia@internet.gr.

Η τιμή των μονόκλινων δωματίων είναι στα 79 Ευρώ/ημέρα και των δίκλινων στα 89 Ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πρωϊνό τύπου μπουφέ και τους φόρους. Οι τιμές αυτές είναι ειδική προσφορά για τους φιλοξενούμενους του Πανεπιστημίου Αθηνών και η κράτηση μπορεί να επεκταθεί και για τις 27 Μαίου. Οι Συνάδελφοι οι οποίοι ενδιαφέρονται πρέπει να επικοινωνήσουν το γρηγορότερο με το ξενοδοχείο μέσω fax ή email και να κάνουν ονομαστική κράτηση αναφέροντας ότι είναι Σύνεδροι του Πανελλήνιου Συμπόσιου Πυρηνικής Φυσικής. Απευθύνετε την κράτηση σας στο Τμήμα Κρατήσεων, υπόψιν Κου Δ. Τσεκούρα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Αν χρησιμοποιήσετε το Ξενοδοχείο Τιτάνια (Ομόνοια, τηλ. 210-3326000) ή το Ξενοδοχείο President (Αμπελόκηποι, τηλ. 210-6989000), παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο hnps@phys.uoa.gr καθώς ενδέχεται να ισχύσουν και για τα ξενοδοχεία αυτά οι ειδικές τιμές προσφοράς προς το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Φοιτητική Εστία Πανεπιστημιούπολης


Εχει κρατηθεί μικρός αριθμός απλών δωματίων στην ανακαινισμένη Φοιτητική Εστία Πανεπιστημιούπολης για τις 25, 26 και 27 Μαίου τα οποία θα διατεθούν σε Συνέδρους χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι Συνάδελφοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση των δωματίων αυτών παρακαλούνται να το δηλώσουν το γρηγορότερο στο hnps@phys.uoa.gr αναφέροντας τις ημέρες για τις οποίες ενδιαφέρονται.

Προτεραιότητα στη διάθεση των δωματίων αυτών έχουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι Συνάδελφοι από το εξωτερικό.